De voordelen van Interactieve TV

Vroeger, toen telefoneren en internetten tegelijkertijd nog toekomstmuziek was, keken we lineaire tv. Iedere week struinden we steevast de tv-gids af, op zoek naar die ene film, dat ene programma of die ene spelshow die we niet wilden missen. Maar dat is inmiddels verleden tijd. Met Interactieve TV van Caiway kan je altijd kijken wat je wilt. Ben je benieuwd naar alle voordelen van Interactieve TV, zoals de TV-gids, Programma’s terugkijken en de TV-app? 😉Lees dan snel verder.

1. TV-gids

De papieren tv-gids? Die heb je niet meer nodig! Met Interactieve TV gebruik je de TV-gids op je tv om eenvoudig door de programmering van vandaag en morgen te bladeren. Je kunt de TV-gids ook gebruiken om snel een programma op te zoeken.

 

2. Opnemen

Weet je nog dat je vroeger moest pielen met een videorecorder wanneer je een programma wilde opnemen? Die tijd is met Interactieve TV voorbij. Wil je nu een programma opnemen, dan doe je dat met een druk op de knop. Het is mogelijk om een programma tijdens het kijken op te nemen, maar je kunt ook een opname inplannen.

Lees ook:
Haal alles uit je interactieve tv met onze checklist!

3. Programma Gemist

Met Programma Gemist kan je uitzendingen van maximaal 7 dagen oud terugkijken, zonder dat je deze hebt opgenomen. Reuze handig als tijd schaars is en je wil toch even op een rustig moment de laatste BEAU terugkijken.

4. Begin Gemist

Nog even snel snacks pakken voordat je favo talentenjacht begint, terug de woonkamer in en dan… is het programma al begonnen! Geen probleem met Begin Gemist. Zolang een programma bezig is, kan je het terugkijken vanaf het begin.

5. Pincode instellen

Wil je niet dat je kinderen bepaalde zenders of programma’s kunnen zien? Beveilig je tv-ontvanger dan met een pincode! Moeilijk is het niet, veilig wel. Je weet in ieder geval zeker dat je kids geen materiaal van de lichte zeden voor hun neus krijgen. De code is standaard 1633. Je past de code aan via Menu → Instellingen → Code aanpassen.

6. Caiway Interactieve TV-app & WebTV

Met de Caiway Interactieve TV-app haal je alle voordelen van Interactieve TV naar je smartphone, laptop/pc en tablet. Je kunt het programma ook eenvoudig casten vanuit de app naar je televisie.

Caiway WebTV

Ook kijken via je laptop/pc? Via tv.caiway.nl kijk je eenvoudig je favoriete programma’s op je laptop en/of pc. Zo kun jij overal en altijd alles kijken wanneer jij wilt. Handig toch? Het downloaden en installeren van de app doe je in een handomdraai. Hoe dat werkt lees je hier.

Zo, met deze tips zijn de eerste stappen in het land van Interactieve TV gezet. Nog geen gelukkige eigenaar van Interactieve TV en wil je meer weten over onze ontvangers en pakketten? Of kom je er bij de bovenstaande stappen niet uit en wil je een gedetailleerde uitleg? Klik dan hier.