De voordelen van Interactieve TV

Vroeger, toen telefoneren en internetten tegelijkertijd nog toekomstmuziek was, keken we lineaire tv. Iedere week struinden we steevast de tv-gids af, op zoek naar die ene film, dat ene programma of die ene spelshow die we niet wilden missen. Maar dat is inmiddels verleden tijd. Met Interactieve TV van Caiway kan je altijd kijken wat je wilt. Ben je benieuwd naar alle voordelen van Interactieve TV, zoals de TV-gids, Programma’s terugkijken en de TV-app? 😉Lees dan snel verder.

1. TV-gids

De papieren tv-gids? Die heb je niet meer nodig! Met Interactieve TV gebruik je de TV-gids op je tv om eenvoudig door de programmering van vandaag en morgen te bladeren. Je kunt de TV-gids ook gebruiken om snel een programma op te zoeken of een herinnering voor een programma in te stellen. Lees er hier meer over.

2. Opnemen

Weet je nog dat je vroeger moest pielen met een videorecorder wanneer je een programma wilde opnemen? Die tijd is met Interactieve TV voorbij. Wil je nu een programma opnemen, dan doe je dat met een druk op de knop. Het is mogelijk om een programma tijdens het kijken op te nemen, maar je kunt ook een opname inplannen.

3. Replay TV

Met Replay TV kan je uitzendingen van maximaal 7 dagen oud terugkijken, zonder dat je deze hebt opgenomen. Je kunt kiezen uit het aanbod van meer dan 50 zenders, je herkent ze aan het blauwe pijltje. Programma’s die je terug kunt kijken zijn wit uitgelicht. Klik hier voor meer info.

Lees ook:
Haal alles uit je interactieve tv met onze checklist!

4. Begin Gemist

Nog even snel snacks pakken voor je favo talentenjacht begint, terug de woonkamer in en dan: is het programma al begonnen! Geen probleem met Interactieve TV van Caiway. Zolang een programma bezig is, kan je het kijken vanaf het begin.

5. Blokkeer zenders

Wil je niet dat je kinderen bepaalde zenders of programma’s kunnen zien? Beveilig deze dan met een pincode. Het is ook mogelijk om een aantal menu-instellingen met een pincode te beveiligen. Deze pincode is per post opgestuurd bij de bevestiging van je abonnement. Sla ‘m op in je mobiel, zo heb je de code altijd bij de hand.

  • Druk op de ‘menu’-knop;
  • navigeer met de pijltjestoetsen naar ‘Instellingen’;
  • druk op het pijltje naar beneden om naar de menu-opties te gaan;
  • navigeer naar ‘geblokkeerde zenders’ en druk op ‘Ok’;
  • ga naar de zender die je wil blokkeren en druk op ‘Ok’;
  • er verschijnt een rondje met een streepje voor de zendernaam: de zender is nu geblokkeerd.

6. Multiscreen TV-app

Handig! Met de Multiscreen TV-app van Caiway haal je alle voordelen van Interactieve TV naar je smartphone en tablet. Met de app kan je in en om huis vrijwel alle TV-zenders online bekijken, heb je toegang tot de TV-gids en vanuit die gids direct toegang tot programma’s. Kortom: je kan overal, altijd en waar dan ook kijken wat je wil. Hoe het precies werkt lees je hier.

Zo, met deze tips zijn de eerste stappen in het land van Interactieve TV gezet. Nog geen gelukkige eigenaar van Interactieve TV en wil je meer weten over onze ontvangers en pakketten? Of kom je er bij de bovenstaande stappen niet uit en wil je een gedetailleerde uitleg? Klik dan hier.