Zender van de Maand augustus: Nick Jr

Zender van de Maand augustus: Nick Jr.

In augustus is Nick Jr. zender van de maand en gratis te zien op kanaal 21. Nick Jr. biedt educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters, die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Programma’s als PAW Patrol, Top Wing, Nella De Ridderprinses en Shimmer & Shine nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! Nick Jr. is de gehele maand juli te zien op kanaal 21. Wil je na juli ook nog blijven kijken naar Nick Jr., schakel dan naar kanaal 123.

  • Nick Jr. zit in het Plus TV pakket met 40 extra zenders voor slechts € 11,00 per maand
  • Nick Jr. zit in het kinderpakket met 9 extra zenders voor slechts € 4,50 per maand

PAW Patrol
PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein! Nieuwe afleveringen van Paw Patrol zie je maandag tot en met vrijdag om 07.15 uur.

Nella De Ridderprinses
Nella is meer dan alleen een prinses, en meer dan alleen een ridder. Zij is de ridderprinses! Met de hulp van haar vrienden Sir Garret, Trinket en Clod, verlegt ze in elk avontuur grenzen, overtreft ze verwachtingen en vecht ze voor gerechtigheid. Nella is een heldin als geen ander en blijft altijd trouw aan wie ze is: een vastberaden, krachtige en moedige ridderprinses. Nella De Ridderprinses zie je maandag tot en met vrijdag om 16.25 uur.

Top Wing
Vier enthousiaste jonge vogels, genaamd Swift, Penny, Brody en Rod, werken samen bij de Top Wing Academy, waar ze hun vleugels proberen te verdienen door hun omgeving te helpen. Met de hulp van hun mentor Speedy proberen de kadetten via verschillende missies iedereen te helpen die hulp nodig heeft en leren hierbij steeds een belangrijke les. Top Wing zie je maandag tot en met vrijdag om 07.40 uur.