Zender van de Maand juli: Pebble TV

Zender van de Maand juli: Pebble TV

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe Zender van de Maand bij Caiway. In juli is dit Pebble TV. Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame. Kinderen kunnen er met een gerust hart naar kijken en ouders kunnen meegenieten. Op 13 en 14 juli zijn het de open imkerdagen en dus is het Bijenweekend bij Pebble TV! Pebble TV is op bezoek geweest bij een imker en die heeft ons heel wat verteld én laten zien over bijen. Leer tips om je tuin bij-vriendelijk te maken!” Pebble TV is de gehele maand juli te zien op kanaal 21. Wil je na juli ook nog blijven kijken naar Pebble TV, schakel dan naar kanaal 125.

  • Pebble TV zit in het Plus TV pakket met 40 extra zenders voor slechts 11,00 per maand
  • Pebble TV zit in het kinderpakket met 9 extra zenders voor slechts 4,50 per maand
©1988-1989 Dupa/Lombard/Telecable Benelux/TV Tokyo

DOMMEL
Dommel is een aardige, dikke, witte hond die bij z’n baasje, de uitvinder Semafoor, woont. Semafoor bedenkt de meest gekke uitvindingen en Dommel moet altijd, dik tegen zijn zin, eraan meehelpen. Soms is hij zelfs het proefkonijn en dat loopt niet altijd even goed af.

Dommel is iedere dag te zien bij Pebble TV.

 

RAAFJE MET DE RODE SOK
Iedere zaterdagavond om half 8 zendt Pebble TV spannende en leuke kinderfilms uit zoals Asterix, Pelle en de waterdieven, Pudding T, Marco Macaco, Pinokkio en talloze andere jeugdspeelfilms.

Kijk deze maand onder andere naar Raafje met de rode sok (20 juli) bij Pebble TV!

 

 

PEBBLEBOX
Voor de allerkleinste kijkers is er de PebbleBox, een half uurtje televisie met de belevenissen van Nijntje, Saari, Anton, Tip de Muis, Oto, Paz, Danny & Daddy en Penelope. De grappige, stoere en avontuurlijke vriendjes Pim, Puk en Jip kijken vanuit hun kamertje mee.

De PebbleBox is niet te missen, want het programma is elke dag te zien om 5.30 uur, 6.00 uur, 9.00 uur, 11.30 uur, 14.30 uur en 18.00 uur.