Zender van de maand juni: BabyTV

BabyTV is ’s werelds toonaangevende baby- en peuternetwerk voor kinderen tot 4 jaar.  De kindervriendelijke programma’s worden 24 uur per dag uitgezonden zonder reclame. BabyTV biedt topkwaliteit, originele en exclusieve shows, gemaakt in samenwerking met experts op het gebied van kinderontwikkeling en ontworpen voor kinderen en ouders om samen te genieten. Elk uur op BabyTV is een verrijkende reis vol verhalen, liedjes, rijmpjes en lieve personages.  Baby TV is de gehele maand juni te zien op kanaal 21. Wil je na juni ook nog blijven kijken naar Baby TV, schakel dan naar kanaal 121.

  • Baby TV zit in het Plus TV pakket met 40 extra zenders voor slechts 11,00 per maand
  • Baby TV zit in het kinderpakket met 9 extra zenders voor slechts 4,50 per maand


MOMENTO DE GEWELDIGE CHEF-KOKER

Momento de geweldige chef-kok heeft een restaurant, drie vrienden en een loyale gast genaamd Perfecto die elke dag in het restaurant aankomt met een verrassing in zijn mand. Momento slaagt er altijd in iets heerlijks te maken met wat Perfecto heeft gebracht, ook al lijkt hij soms een beetje radeloos.


CHARLIE EN DE VORMEN
Het succesvolle format van BabyTV voor het leren van nieuwe concepten is terug met een derde serie: Charlie en de vormen. Charlie blijft zijn goed gevormde vrienden helpen met hun problemen en speurtochten door nieuwe real-life-objecten te creëren van zijn vormvrienden.


GROTE BEESTJES BAND

Een spectaculair geanimeerd programma waarin een groep beestjes een unieke muzikale uitvoering geeft voor een publiek van mededieren in het bos. Elke beestje speelt een ander instrument, improviseren, dansen en meezingen terwijl kijkers kennis maken met verschillende muziekstijlen, waaronder samba, jazz, hiphop en meer.