Zender van de Maand september: Fashion TV

Zender van de Maand september: FashionTV

Jij zit in september front row bij alle grote fashion shows! FashionTV is namelijk zender van de maand en gratis te zien op kanaal 21. Op FashionTV kijk je in september vanuit jouw woonkamer de grootste fashion shows van over de hele wereld, waaronder Parijs, Londen, Milaan en New York. Volg de glamoureuze levensstijl van wereldberoemde fotografen en de best betaalde en mooiste modellen ter wereld en zie hoe de ontwerpers zich laten inspireren voor hun nieuwste collectie. Daarnaast zie je bij FashionTV alle nieuwtjes rondom mode, catwalk shows en feesten. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de grootste catwalk shows en photoshoots.

FashionTV is heel de maand september gratis te zien via het showroom kanaal 21. Wil je na september ook nog blijven kijken naar FashionTV? Schakel dan naar kanaal 102.

  • FashionTV zit in het Plus TV pakket voor slechts € 11,00 per maand, dit pakket is maandelijks opzegbaar.

Photographers
Bekijk de wereld door de ogen van een topfotograaf wanneer ze op de meest exotische plekken, schitterende modellen vastleggen op hun camera. FashionTV laat je genieten van de kunst van high fashion fotografie, door je een kijkje achter de schermen te geven.

Fashion Flix 
Ervaar de grootste collectie van modefilms met FashionTV! Je kan uit honderden modefilms kiezen; kijk onder andere naar films over de grootste ontwerpers. Ook modehuizen en de meest iconische modellen zijn te vinden bij Fashion Flix. Dit alles wordt geregisseerd door ’s werelds meest toonaangevende filmregisseurs in dit genre. Je ziet het bij FashionTV!

Fashion Weeks
FashionTV brengt je de laatste verslaggeving tijdens ’s werelds grootste FashionWeeks. Je ziet de beste shows, backstage-momenten en je zit op de eerste rij van de grootste merken en ontwerpers!

FashionTV is heel de maand september gratis te zien via het showroom kanaal 21 bij Caiway.